2007- Spinning GGV – 2017

Zaterdag 25 maart jongstleden hebben we we een aantal spinners gevierd dat we bezig zijn met ons tiende spinningseizoen bij de GGV. Om dit te vieren hebben we gezellig met z’n allen in de foyer van S.C.C. de Haveling een hapje en een drankje gedaan.

Vooraf een apertiefje zodat we iedereen konden opwachten en toen iedereen gearriveerd was konden we aan tafel. We hebben van alles en nog wat gegeten en er was ruim genoeg voor iedereen.

Gelukkig hadden de barmannen ook trek gekregen van al de hulp die ze die middag /avond verleenden dus konden die ook mooi een vorkje meeprikken.

Voor de afscheidskoffie nog even een mini speech met als klap op de vuurpijl voor alle leden een handdoekje die men op de spinfietsen kan leggen tijdens de lessen. Hij werd enthousiast ontvangen door de leden of waren het de bijgeleverde zoenen? Voor de spinningleden die er deze avond niet waren zijn er natuurlijk ook van deze handdoekjes. We kijken terug op een hele gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Met dank aan het ggv bestuur en de spinners zelf voor hun financiele bijdrage aan deze avond.

Groetjes van @ngeligue

Delen: